Max Verstappen na zijn race in Miami, waarin hij verrassend tweede werd.
Volledig scherm
Max Verstappen na zijn race in Miami, waarin hij verrassend tweede werd. © Getty Images via AFP

Praat mee: Het is goed dat Max Verstappen een keer verliest

De KwestieIn de Kwestie leggen we een vraag over een actueel thema voor aan onze lezers. Vandaag: het is goed dat Max Verstappen een keer verliest. Reageer hieronder ook op deze kwestie.

133 reacties

  • A. Harmens

    7 dagen geleden
    wat een belachelijke gezegde deden ze dat ook bij de mercedes winnaar
  • Leo Jacobsen

    1 week geleden
    Fijn dat Max een keer verliest. Zeker wanneer hij zelf de oorzaak van het verlies is. Dan weet je zeker dat hij de volgende race weer twee keer zo scherp is en iedereen naar huis rijdt en ongenaakbaar is.
  • Bart van Bronckhorst

    2 weken geleden
    Het doorbreken van een bijna vast stramien is sowieso beter voor de sport zelf. Het feit dat de nummer 1 positie niet meer vanzelfsprekend zou zijn, zou ten goede komen aan de interesse voor de de sport. Nog een seizoen als die van vorig jaar lijkt me niet goed vooral voor de niet Nederlanders. De formule 1 moet een race sport blijven en geen supersnelle optocht.
  • jan van Blitterswijk

    2 weken geleden
    Die gast is een geniale coureur. Een voorbeeld voor alle bij ons in de stad rondracende ' vastfoodcoureurs '. Het thuisbezorgd krijgen van m'n bestelling kan mij niet snel genoeg gaan.
  • Hans Melis

    2 weken geleden
    Uitvallen door pech , tijdverlies door een lekke band , een onverwachte regenbui , 'n keer schade rijden of een safety-car terwijl je net je geplande banden-stop hebt gehad , of uit de race 'gereden worden' door een onbesuisde actie van een collega-coureur. Allemaal situaties die het kijken naar F1 extra spannend kunnen maken. Max hoeft voor mij niet iedere race te winnen , op één voorwaarde...! Als hij op 't einde van het seizoen maar met de kampioenen-bokaal aan de haal gaat !
  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    141

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”
  2. Giro d’Italia voorbeschouwing | Tweede week wordt afgesloten met loodzware bergetappe
    etappe 15

    Giro d’Italia voorbe­schou­wing | Tweede week wordt afgesloten met loodzware bergetappe

    Na de tijdrit - gewonnen door Filippo Ganna - moeten de renners gelijk weer aan de bak in een etappe die door de organisatie met vijf sterren beoordeeld is als een van de zwaarste ritten van de Giro. Niet alleen is het met 222 kilometer de langste etappe. Het bevat ook nog eens enorm veel en zwaar klimwerk. De start is om 10.40 uur vanuit Manerba del Garda en de verwachte aankomsttijd in Livogno is rond 16.10 uur. Volg alles vandaag in ons liveblog!