RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Pak alles wat je kan

André Hazes geeft zich bloot na maandenlang 'cheaten'

André Hazes Beeld © ANP

André Hazes (30) deelt geregeld foto's van zijn afgetrainde torso op Instagram. Het heeft hem bloed, zweet en tranen gekost in de sportschool, maar zijn volgers mogen nu best weten dat hij de teugels al even laat vieren en aan het 'cheaten' is.

"Ik ben nog steeds niet gestopt"

André deelt de update nadat zijn beste vriend, neef en tourmanager Djarno Hofland een kiekje plaatst van zijn transformatie door zijn afvalavontuur. "Hij was wat ik nu ben. Ik ben een beetje een gezellige gozer om te zien", zegt André over zijn volgens hem niet meer zo afgetrainde lichaam. "Hij was het zat en toen is 'ie dus gaan afvallen en dat doet hij heel erg goed, ik ben heel trots op hem." 

Maar waar Djarno vol aan het trainen en gezond aan het eten is, geeft André toe dat hij het al lang niet meer zo nauw neemt met de kilo's. Na 'jaren diëten' is André er naar eigen zeggen 'klaar mee'.

André
Bekijk ook:
André Hazes verliet Monique vlak na miskraam voor andere vrouw

"Dus ik dacht: ik ga een maand cheaten. Met eten, da's belangrijk", zegt de zanger die in een afkickkliniek heeft gezeten voor zijn alcohol- en drugsverslaving. Eén maand werden 'heel veel maanden'. "Want ik ben nog steeds niet gestopt. Het is wel grappig, want je wordt dikker, maar je wordt ook wel ronder, je krijgt wel meer vormen. Dat is dan wel weer leuk." 

De 'dikker' geworden 'Leef'-zanger laat zijn 'vormen' zien: 

Oud-zakenpartner:
Lees ook:
Oud-zakenpartner: 'Rachel Hazes dreigde geldkraan voor haar kinderen dicht te draaien'

Donny Roelvink sprak André voor RTL Boulevard nog uitgebreid in de sportschool, onder meer over de rechtszaak tussen Roxeanne en Rachel: 

André Hazes staat zus Roxeanne niet bij in zaak tegen moeder Rachel

04:31