RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Boerin zoekt niet meer

Boerin in Belgische Boer zoekt Vrouw stuurt alle mannen naar huis

Boerin Sanne Beeld © VTM/screenshot Boer zkt Vrouw 5 mei 2024

Het is een bewogen seizoen van de Belgische 'Boer zoekt Vrouw'. Nadat er in de aflevering van vorige week al twee kandidaten vrijwillig opstapten en boer Thomas verlieten, is het nu een boerin die de stekker uit haar liefdesavontuur trekt en de mannen naar huis stuurt.

"Voor mij stopt het hier"

Er wordt opnieuw geschiedenis geschreven in de Vlaamse versie van het boerendatingprogramma. Nog nooit eerder brak een boer(in) vroegtijdig zijn of haar deelname af, maar de 33-jarige Sanne hakte die knoop toch echt door in de aflevering van zondagavond. Een grote teleurstelling voor Robin en Boris, die behoorlijk 'zot' van de 'droomvrouw' waren. 

Uitzonderlijk:
Lees ook:
Uitzonderlijk: kandidaten stappen op in Belgische Boer zoekt Vrouw

"Het blijft moeilijk voor mij om me open te stellen. Daarom heb ik besloten om niet op romantische trip te gaan, ik zou dat niet aankunnen", besloot Sanne, die de gevoelens van de heren nog lang niet deelde en hen geen 'valse hoop' wilde geven. "Dan zou ik niet oprecht overkomen. Voor mij stopt het hier." Tegenover Het Laatste Nieuws zegt ze bovendien: "Slapen met iemand met wie ik geen klik heb? Dat zou heel ongemakkelijk voelen." 

De mannen vonden troost bij elkaar en zeiden een 'een plekje in hun hart' te houden voor de eerlijke Sanne. Je kunt het fragment hier bekijken

Brievenschrijvers
Lees ook:
Brievenschrijvers laten het afweten in Vlaamse Boer zoekt Vrouw

Boer zkt Vrouw, zoals de Vlaamse Boer zoekt Vrouw heet, is elke zondagavond om 19.55 uur te zien bij VTM. In Nederland kun je het programma online terugkijken via VTM Go

In de Nederlandse Boer zoekt Vrouw brak vorig seizoen boerin Bernice haar deelname af:  

Rob Goossens twijfelt over Bernice uit Boer zoekt Vrouw: 'Hebben we alles van haar gezien?'

04:52