RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Nog Eva wachten

Eva Mendes hint op comeback in Hollywood met Ryan Gosling

Eva Mendes en Ryan Gosling Beeld © RTL

Fans van Eva Mendes (50) gaan los, nadat de actrice hint op een comeback in een film met haar man Ryan Gosling (43). De actrice heeft sinds 2014 geen rol meer gespeeld in een Hollywood-productie.

"Geloof jij in 'happy endings'? Aliana en Space Cowboy eindelijk samen. Als je het weet, dan weet je het"

Eva deelt op haar Instagram een foto met haar man Ryan. Op het kiekje is Ryan gekleed als zijn personage Colt Seavers, van zijn nieuwe film The Fall Guy. De foto van Eva is van een recente fotoshoot in dezelfde gouden stijl.

Bij de foto’s schrijft Eva: 'Geloof jij in 'happy endings'? Aliana en Space Cowboy eindelijk samen. Als je het weet, dan weet je het.' Ze doelt op personages uit de film The Fall Guy, maar wat betekent die onderliggende boodschap? Fans reageren massaal op de foto's en smeken om een terugkeer van het stel in een nieuwe film.

Ryan
Lees ook:
Ryan Gosling neemt geen 'duistere' rollen meer aan om familie

Zo reageert een volger met: 'Hoe geweldig zou het zijn als jullie twee weer samen in een film te zien zijn?' Eva heeft deze comment ook gezien en schrijft: 'Snel, veel liefde naar jou!' 

Eva en Ryan waren in 2013 samen te zien in de film The Place Beyond the Pines, waarna hun relatie begon. In 2014 besloot Eva om een stap terug te doen. Ze wilde zich volledig richten op de opvoeding van hun twee dochters, Esmeralda en Amada. 

Of en wanneer er een nieuwe film met Eva komt, is niet bekend. 

Ryan
Lees ook:
Ryan Gosling neemt 'afscheid' van Ken: 'Heb het uitgemaakt'

Ryan sprak laatst met RTL Boulevard over zijn rol in The Fall Guy, waarin hij samen te zien is met Emily Blunt. Beelden daarvan bekijk je hieronder.

Chemie Ryan Gosling en Emily Blunt spat van het scherm in The Fall Guy: 'We hebben gewoon plezier'

03:57