Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Deze simpele, maar ontroerend mooie zin bij Op1 laat me al een week niet los

Angela Kijkt TVOp de late zondagavond van NPO 2 staat een parel van een documentaireserie. Op het eerste gezicht lijkt het misschien zware kost, maar wie kijkt, gaat met een warm hart naar bed, schrijft Angela de Jong

31 reacties

  • Patrick Erb

    2 weken geleden
    Mooi hoor dat "vrijwilligers werk" , maar dit had ook een betaalde baan kunnen zijn als de overheid niet zo loopt te smijten met geld aan zaken die niet in het belang zijn van de samenleving, dan hadden ze deze vrijwilligers een vergoeding kunnen geven.
  • PIM Storm

    2 weken geleden
    mevrouw de Jong..of het voor u geldt of dat uw stem door Ai wordt gebruikt...want ik kan me uw verbazing niet begrijpen...voldoening is toch vanzelf sprekend...
  • J S van der Plas

    2 weken geleden
    Dank Angela voor je reactie. Ik mag dit werk al 25 jaar doen en de documentaire geeft wel een goed beeld.
  • Eric Olivier

    2 weken geleden
    Er is nog veel meer vrijwilligerswerk. Ben zelf ook vrijwilliger op een Plusbus en kan de voldoening volledig onderschrijven. Ouderen hebben er veel aan en de vrijwilligers ook.
  • Maria Welvaart

    2 weken geleden
    @Anita Wijnstok: daar hoef ik niet over na te denken, helemaal eens met je! Het is goed om soms wat voor een ander te doen, doe ik ook in het onderwijs, maar dit is een cultuurpatroon, inderdaad en bestaat al heel lang in Nederland!