RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Smoorverliefd

Monica Geuze bevestigt relatie met voetballer James Lawrence

Monica Geuze Beeld © ANP

Het is officieel: Monica Geuze (29) heeft een relatie met de Britse voetballer James Lawrence (31). Het stel deelt een exclusieve foto met RTL Boulevard, nadat Monica's goede vriend Robbert Rodenburg (26) afgelopen weekend een foto van hen deelde op Instagram.

"Ik heb weer een vriendje, maar dat is ook het enige wat ik erover ga zeggen. Punt"

Monica maakte begin vorige maand al bekend dat ze weer een relatie heeft. "Ik heb weer een vriendje, maar dat is ook het enige wat ik erover ga zeggen. Punt", zei Monica in haar podcast. "Ik ben heel blij en dat is het." De presentatrice wilde toen nog niet zeggen om wie het ging.

Daar is Monica inmiddels op teruggekomen. Met dit exclusieve verliefde kiekje maakt het koppel hun relatie openbaar:

Monica
Lees ook:
Monica Geuze reageert op gerucht over spanning met bachelor Rien

James is een Welsh-Engelse voetballer die uitkomt voor het nationale team van Wales. Hij heeft een groot deel van zijn jeugd in Nederland doorgebracht en heeft onder andere Ajax, Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk op zijn cv staan. Momenteel speelt James bij de Duitse club 1. FC Nürnberg. 

Eerder had Monica een relatie met onder anderen voetballer Lars Veldwijk, met wie ze in 2018 een dochter kreeg. Eind 2019 maakten ze bekend uit elkaar te gaan.

Monica
Lees ook:
Monica Geuze reageert op gerucht over spanning met bachelor Rien

Monica presenteert de realityserie De Bachelor bij Videoland. In de video hieronder blikt ze vooruit op het huidige seizoen:

Monica Geuze hint op 'rommelig' en juicy' seizoen van De Bachelor

01:25