Jeroen Spitzenberger
Volledig scherm
Jeroen Spitzenberger © ANP

Jeroen Spitzenberger en Waldemar Torenstra in nieuwe Netflixserie Haantjes

Jeroen Spitzenberger, Waldemar Torenstra, André Dongelmans en Benja Bruijning zijn volgend jaar te zien in een nieuwe Netflixserie. De serie Haantjes gaat over vier vrienden die zichzelf door de huidige tijd proberen te worstelen.

  1. Oplichter overlijdt plots na uitzending Oplichters Aangepakt, RTL haalt programma offline
    kees vd spek reageert

    Oplichter overlijdt plots na uitzending Oplichters Aangepakt, RTL haalt programma offline

    RTL heeft de laatste aflevering van het programma ‘Oplichters Aangepakt’ offline gehaald vanwege het plotse overlijden van een betrokkene in de uitzending, bevestigt de zender. Vanwege privacyredenen maakt RTL niet bekend om wie het gaat. Onderzoek wijst uit dat het gaat om de man die in het programma werd beschuldigd van het oplichten van een ouder echtpaar. Hij is daags na de uitzending zelf uit het leven gestapt, melden bronnen.
  2. Radio-dj Rob van Someren begrijpt niets van verbanning naar weekend: ‘Héél toevallig zo vlak na rechtszaak’
    update

    Radio-dj Rob van Someren begrijpt niets van verbanning naar weekend: ‘Héél toevallig zo vlak na rechtszaak’

    Rob van Someren is totaal overvallen door het nieuws dat zijn middagshow moet plaatsmaken voor het radioprogramma van Gijs Staverman op Radio 10. Dat laat de 60-jarige radio-dj in een reactie weten aan deze site. Het Somertijd-team werd pas maandag geïnformeerd door de Talpa-zender dat zijn succesvolle middagshow na negen jaar naar het weekend verdwijnt. ,,Qua programmering vind ik het ook niet logisch.”
  3. Ritssluitingen en synthetische stoffen bestonden niet in de 19de eeuw, toch zien we ze in hitserie Bridgerton
    PREMIUM

    Ritsslui­tin­gen en syntheti­sche stoffen bestonden niet in de 19de eeuw, toch zien we ze in hitserie Bridgerton

    Extravagante jurken, enorme pruiken, korsetten waarin je nauwelijks kan ademen. Het eerste deel van het derde seizoen van Bridgerton is vanaf donderdag te bingen op Netflix. In het populaire kostuumdrama zien we de meest hysterische outfits, maar wat klopt daar eigenlijk historisch van? ,,Als je heel streng bent zijn de materialen te modern en bieden ze vooral visueel spektakel.”