Femke Bol, Isaya Klein Ikkink, Lieke Klaver en Isayah Boers na de 4x400 meter.
Volledig scherm
Femke Bol, Isaya Klein Ikkink, Lieke Klaver en Isayah Boers na de 4x400 meter. © REUTERS

WK-zilver voor Femke Bol en Lieke Klaver op 4x400 meter gemengd, Churandy Martina nog niet zeker van Spelen

Drie Nederlandse estafetteteams zijn zeker van de Olympische Spelen in Parijs na de WK relays op de Bahama’s, waar Femke Bol, Lieke Klaver, Isaya Klein Ikkink en Isaya Boers ook nog eens het zilver op de gemengde estafette behaalden. De deceptie volgde bij de mannen. De 4x400 meter en de 4x100 meter-ploeg waren niet goed genoeg en kunnen alleen nog naar Parijs via een flinke omweg.

2 reacties

  • edward Grunenberg

    2 weken geleden
    een keer geen goud ! 🤣 toch weer een wereldprestatie om trots op te zijn
  • Bernard Mobron

    2 weken geleden
    ik lees altijd dat de estafette teams voortdurend op Papendal trainen op de wissels. ik denk dat er geen land is dat bij belangrijke wedstrijden zo vaak gediskwalificeerd wordt als Nederland. Je zou elkaar ondertussen blindelings moeten vinden. Dan gaat er toch iets niet helemaal goed.
  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    141

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”