serg_vy - stock.adobe.com
Volledig scherm
© serg_vy - stock.adobe.com

Aanstaande moeder redt ziekenhuis nét niet: Jayro komt op bijzondere plek ter wereld

Het zal je maar gebeuren: de baby komt en je redt het ziekenhuis nét... niet. Het overkwam de ouders van Jayro. De parkeerplaats van het Isala ziekenhuis in Zwolle werd ineens een kraamkamer.

3 reacties

  • Jacky Schipper

    2 weken geleden
    Beste Ouders van Harte gefeliciteerd met de geboorte van uw prachtige en gezonde zoon🩵 Jayro.Wens u en prachtige zoon Jayro al het goeds gezondheid ,liefde ,en geluk toe voor nu en in de toekomst Een "aparte " start naar een prachtig leven 👍❤️
  • Jacky Schipper

    2 weken geleden
    Gérard van Beek u leest / interpreteerd het verhaal niet juist. ziekenhuis hoeft niet gered te worden. De ouders redden het net niet om binnen in Ziekenhuis te bevallen ,omdat bevalling ineens zo vlug gaat dat hun zoontje op de Parkeerplaats van het Ziekenhuis is geboren ,Dus ziekenhuis wel gehaald,maar niet gered om ook daar "binnen" te bevallen zoals bedoeld. Vr.grt.Jacky
  • Gerard van Beek

    2 weken geleden
    Waarom moest het ziekenhuis gered worden dan? Dat ontbreekt in het artikel.
  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    141

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”
  2. Minister maakt noodscenario’s om universiteitssluiting te voorkomen: ‘Veiligheid van studenten onder druk’
    PREMIUM
    interview

    Minister maakt noodscenario’s om universi­teits­slui­ting te voorkomen: ‘Veiligheid van studenten onder druk’

    Er liggen noodscenario’s klaar om het onderwijs op universiteiten door te laten gaan als nieuwe pro-Palestijnse demonstraties uit de hand lopen. Door de lessen online of op beveiligde locaties te geven, moet worden voorkomen dat universiteiten als de UvA opnieuw moeten sluiten. Onderwijsminister Robbert Dijkgraaf: ,,Het is niet te verantwoorden als een onderwijsinstelling geen onderwijs meer kan geven.”
  3. Zakenman met geschat vermogen van 3,1 miljard: Amerikaanse redder in nood laat Haagse club weer dromen
    PREMIUM
    profiel

    Zakenman met geschat vermogen van 3,1 miljard: Amerikaan­se redder in nood laat Haagse club weer dromen

    Wat hebben voetbalclub ADO Den Haag, acteur Will Smith en de Smurfen met elkaar gemeen? Inderdaad: ze hebben allemaal iets van doen met de Amerikaanse miljardair David Blitzer. Maar hoe kwam de Haagse club, die via de play-offs promotie hoopt af te dwingen, in bezit van deze multimiljonair? Een profiel van een vader van vijf kinderen met een voorliefde voor het opkopen van buitenlandse voetbalclubs.
    Den Haag