RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Voetbal

Coach Slot genoot van 'echt heel bijzonder' eerbetoon in De Kuip

Trainer Arne Slot was onder de indruk van het uitgebreide eerbetoon dat hij van de Feyenoord-fans kreeg tijdens de 5-0-thuiszege op PEC Zwolle. "Ik zou het kunnen downgraden, maar dat zou geen recht doen aan de gevoelens die ik op dat moment had. De afgelopen drie jaar heb ik al steeds de waardering gevoeld van de fans, maar vandaag was het wel heel massaal. Echt heel bijzonder", zei Slot voor de camera van ESPN na zijn voorlopig waarschijnlijk voorlaatste wedstrijd in De Kuip.

Ook assistent-trainers Sipke Hulshoff en John de Wolf hoorden in de slotfase hun namen vanuit de Rotterdamse kelen op de tribunes. "Dat is eigenlijk ook nog te veel eer voor ons, want we hebben met veel meer mensen hard gewerkt voor dit succes. Ze scanderen mijn naam, maar het is eigenlijk een beloning voor het werk van de afgelopen drie jaar", aldus Slot, die volgend seizoen waarschijnlijk aan de slag gaat bij Liverpool.

Bekijk hier het eerbetoon aan Slot en zijn reactie:

 

De succesvolle trainer ging ook nog kort in op zijn mogelijke opvolger en voormalige assistent Marino Pusic, nu nog trainer van Sjachtar Donetsk. "Als Marino graag zou willen, zou ik het fantastisch vinden als hij die kans zou krijgen. Ik heb Marino heel hoog zitten als trainer en als mens, dat is helder."

Bron: ANP