Jeremie Frimpong en Hakim Ziyech scoorden zondag voor hun clubs Bayer Leverkusen en Galatasaray.
Volledig scherm
Jeremie Frimpong en Hakim Ziyech scoorden zondag voor hun clubs Bayer Leverkusen en Galatasaray. © AFP / X

Bayer Leverkusen na 48 duels nog altijd ongeslagen, Ziyech en Mertens schitteren voor Galatasaray

Met samenvattingenIn Nederland waren alle ogen gericht op het kampioenschap van PSV, maar ook in het buitenland was er zondag veel moois. Bekijk alle uitslagen en samenvattingen in de Europese topcompetities hieronder.

  1. Onmachtig United lijkt naast Europees voetbal te grijpen, Arsenal moet hopen op gunst Spurs
    Met samenvatting + reactie

    Onmachtig United lijkt naast Europees voetbal te grijpen, Arsenal moet hopen op gunst Spurs

    Erik ten Hag lijkt met Manchester United, dat achtste blijft in de Premier League, naast Europees voetbal te gaan grijpen. Zijn team was zondagavond aanvallend onmachtig tegen Arsenal, dat zonder grote problemen met 0-1 won op Old Trafford. Arsenal staat nu weer een punt boven Manchester City, maar moet hopen dat de ploeg van Pep Guardiola dinsdagavond punten laat liggen bij de Noord-Londense rivaal Tottenham Hotspur.
  2. Fan uit Katwijk gaat na 604 duels voor het eerst naar Spurs met hoop op verlies: ‘Nee, ik gun Arsenal niks’
    PREMIUM

    Fan uit Katwijk gaat na 604 duels voor het eerst naar Spurs met hoop op verlies: ‘Nee, ik gun Arsenal niks’

    Geert Heemskerk (40) uit Katwijk, Gary voor zijn vrienden in Londen, is vanavond voor de 605de keer aanwezig bij een wedstrijd van Tottenham Hotspur. De thuiswedstrijd tegen Manchester City wordt bijzonder, want een groot deel van het stadion zal hopen op een nederlaag van Spurs om rivaal Arsenal een hak te zetten in de spannende titelstrijd in de Premier League. ,,Arsenal is in 2004 kampioen geworden bij ons, dat moeten we nu al twintig jaar aanhoren.” Tottenham Hotspur - Manchester City is vanavond vanaf 21.00 uur te volgen in een liveblog op deze site.