Ambassadeur van de Vrijheid Flemming tijdens een persmoment op Vliegbasis Gilze-Rijen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ambassadeur van de Vrijheid Flemming tijdens een persmoment op Vliegbasis Gilze-Rijen. © Brunopress

Extra speciale Bevrijdingsdag voor Flemming: ‘Eindelijk naar mijn thuisstad’

Ambassadeur van de vrijheidDeze Bevrijdingsdag was extra speciaal voor singer-songwriter Flemming, want hij vloog zondag in de ‘bevrijdingshelikopter’ naar zijn geliefde geboortestad Den Bosch. De luchtmacht had zelfs nog een bijzondere verrassing voor de zanger in petto. ,,Dit is echt super vet om te doen.’’ Deze site vloog met hem mee.

  1. Radio-dj Rob van Someren begrijpt niets van verbanning naar weekend: ‘Héél toevallig zo vlak na rechtszaak’
    update

    Radio-dj Rob van Someren begrijpt niets van verbanning naar weekend: ‘Héél toevallig zo vlak na rechtszaak’

    Rob van Someren is totaal overvallen door het nieuws dat zijn middagshow moet plaatsmaken voor het radioprogramma van Gijs Staverman op Radio 10. Dat laat de 60-jarige radio-dj in een reactie weten aan deze site. Het Somertijd-team werd pas maandag geïnformeerd door de Talpa-zender dat zijn succesvolle middagshow na negen jaar naar het weekend verdwijnt. ,,Qua programmering vind ik het ook niet logisch.”
  2. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    141

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”