RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Shutdown Island

Leonardo DiCaprio liep blauwtje bij nóg een Nederlandse playmate: 'Ik was 16, hij 42'

Beeld © ANP

Na Hieke Konings (22) is er een tweede Nederlandse Playmate met een verhaal over Leonardo DiCaprio. Volgens de Utrechtse Todi van Ditmarsch (23) probeerde Leo haar te versieren toen ze 16 jaar was. In een interview met 'Playboy' vertelt ze hoe ze de acteur afwees nadat hij haar mee naar huis vroeg.

"Ondertussen dacht ik alleen maar: wat een viespeuk"

Het is algemeen bekend dat Leonardo een voorliefde heeft voor jonge modellen. Todi is de tweede Nederlandse playmate die uit de school klapt. Zij zoende met hem in een club in Los Angeles, waarna hij haar vroeg met hem mee naar huis te gaan. "Ik zei nee, waarop hij geschokt reageerde", zegt Todi tegen Playboy

"Ik was 16 en op een feestje in Parijs," begint ze haar verhaal. Een man met een petje vroeg om een vuurtje, maar ze had nog geen idee wie hij was. "Mensen om me heen vroegen: heb je wel in de gaten wie dat was?" Diezelfde man vroeg daarna of ze mee wilde naar een afterparty in een hotel. Toen viel het kwartje. "Dat was dus Leo! Ik ben naar die after gegaan met mijn vriendinnen. Leo flirtte met me, vooral met blikken en vroeg mijn nummer. Ik dacht: joh, die laat toch niks van zich horen."

Nederlands
Lees ook:
Nederlands Playboy-model onthult bedgeheimen Leonardo DiCaprio

Het feestje smaakte naar meer, want de volgende dag ontving Todi een sms'je van Leo of ze weer naar een feestje wilde komen. Eenmaal daar vroeg de acteur of Tobi en haar vriendinnen in zijn privé-jet mee naar Los Angeles wilden. "Ik heb vriendelijk bedankt en zei dat ik nog moest werken tijdens de Fashion Week. Ondertussen dacht ik alleen maar: wat een viespeuk." Het model heeft vervolgens 'meteen zijn nummer verwijderd'.  "Ik bedoel: ik was 16, hij 42." Toch vermoedt ze dat hij niet van haar leeftijd op de hoogte was. "Hij dacht waarschijnlijk dacht dat ik 19 was, want dat was de minimumleeftijd van de club waar hij me ontmoette."

Of ze daarna nog last heeft gehad van het incident? "Nooit", benadrukt ze. Tobi werkt nu nog steeds als model en poseert voor het eerst naakt in de Playboy. "Dit was al jaren een droom." De nieuwe Playboy ligt nu in de winkel.

Zelfs naakte Leonardo DiCaprio kan zwangere Marieke Elsinga niet enthousiasmeren: 'Wel Prima'

02:31