Een verlovingsring. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Een verlovingsring. Foto ter illustratie. © Rene Manders

Britse vrouw na 54 jaar herenigd met verloren verlovingsring: ‘Ik was sprakeloos’

Marilyn Birch kan haar geluk niet op. De 76-jarige vrouw uit Wales verloor 54 jaar geleden de verlovingsring die ze van haar man had gekregen. Dankzij een hulpgrage speurneus is de ring nu teruggevonden. ,,Heel emotioneel.”

  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    141

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”
  2. ‘Exclusieve’ auto's werden zonder overleg uit garage verwijderd, nu wacht eigenaar flinke schadevergoeding

    ‘Exclusieve’ auto's werden zonder overleg uit garage verwijderd, nu wacht eigenaar flinke schadever­goe­ding

    Ruim dertig jaar lang stalde een man zonder problemen 11 bijzondere auto's in een parkeergarage in Den Haag, tot de garagehouder Q-Park er genoeg van had. De eigenaar zou met zijn voertuigen onder meer buiten de vakken parkeren, meer plaats innemen dan waarvoor betaald is en plaatsen gebruiken als opslagruimte. Q-Park verwijderde zijn wagens zonder overleg en dat blijkt nu onterecht: de eigenaar krijgt een schadevergoeding tot maximaal 25.000 euro.
    Den Haag