Marianne Vos.
Volledig scherm
Marianne Vos. © photo: Cor Vos

Marianne Vos boekt tweede etappezege in Vuelta: ‘Als je team zoveel werkt verricht, wil je het afmaken’

Met videoMarianne Vos heeft zaterdag haar tweede etappezege in de Ronde van Spanje geboekt. Demi Vollering eindigde als vierde en blijft het Vuelta-klassement aanvoeren. Riejanne Markus finishte als zevende, Pauliena Rooijakkers kwam als negende over de streep.

  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    140

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”
  2. Wout van Aert maakt rentree na zware valpartij: Ronde van Noorwegen volgende week LIVE te zien op deze site

    Wout van Aert maakt rentree na zware valpartij: Ronde van Noorwegen volgende week LIVE te zien op deze site

    Wielrenner Wout van Aert keert volgende week terug in het peloton. De Belg doet mee aan de Ronde van Noorwegen, zo meldt zijn ploeg Visma - Lease a Bike. Hij lag er acht weken uit nadat hij crashte in de eendagswedstrijd Dwars door Vlaanderen. Van Aert brak zijn sleutelbeen, borstbeen en enkele ribben. De Ronde van Noorwegen is vanaf donderdag live te zien op deze site. Exclusief voor abonnees.