RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Roze muisjes

Olivier Richters en vriendin ouders geworden van gezonde dochter

Desiree (33), de vriendin van acteur en bodybuilder Olivier Richters (34), is donderdagmiddag bevallen van een dochter. Het meisje heeft de naam Romy Elodie Richters gekregen. Het koppel heeft zaterdagmiddag een bericht hierover op Instagram geplaatst, met een foto van hun dochter.

"Ze heeft een heel eigen willetje en geeft al heel duidelijk aan wat ze wel en niet wil"

Romy is 5 kilo en 55 centimeter. Het meisje is hiermee een bovengemiddeld grote baby, aldus de ouders. Eerder zei Olivier al heel trots op zijn lengte te zijn, en 'het heel leuk te vinden dat onze nakomeling ook een aanzienlijke lengte krijgt'.

Wordt
Lees ook:
Wordt dochtertje 'Dutch Giant' een reuzenbaby? 'Wil dat vriendin geen gevaar loopt'

Moeder en dochter maken het goed, aldus de 34-jarige 'Dutch Giant'. "Ze heeft een heel eigen willetje en geeft al heel duidelijk aan wat ze wel en niet wil", vertelt Olivier trots aan het ANP. Het is het eerste kind voor het stel, dat al jarenlang een kinderwens had.

Nederlandse
Lees ook:
Nederlandse Olivier Richters verwacht volgende week weer op Amerikaanse filmset te staan

Muscle Meat

Olivier, die de afgelopen jaren in een aantal grote Hollywoodfilms speelde, behoort met zijn 2 meter 18 tot de langste mensen ter wereld. Hij en zijn vriendin Desiree Stuijt (33) zijn inmiddels tien jaar samen. Ze leerden elkaar kennen via Tinder. Desiree werkt al enige tijd voor Muscle Meat, het bedrijf van Olivier dat proteïnerijke maaltijden verkoopt.

Staking
Lees ook:
Staking in VS legt ook acteur Olivier 'The Dutch Giant' Richters lam

De 'Dutch Giant' was de afgelopen jaren te zien in diverse Hollywood-blockbusters, zoals de Marvel-film Black Widow, The King's Man 3 en Indiana Jones and the Dial of Destiny. De acteur draaide de afgelopen maanden een grote productie in Canada.

Acteur Olivier Richters gestopt met werken door stakingen

07:27
Bron: ANP/RTL Boulevard