RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Babynieuws

Enzo Knol en Myron Koops verwelkomen eerste kindje

Enzo Knol en Myron Knoops Beeld © YouTube EnzoKnol

Enzo Knol (30) en zijn vriendin Myron Koops (26) zijn op 1 mei voor het eerst ouders geworden van een zoontje. Op Instagram deelt Enzo een aantal foto’s waarop de kleine te zien is.

Het zoontje, genaamd Riven Khen Knol, is afgelopen woensdag geboren. Op de foto’s die Enzo op zijn sociale media heeft gedeeld, stralen hij en Myron terwijl ze de kleine in hun armen houden.

Hoogzwangere
Lees ook:
Hoogzwangere Myron Koops moet wennen aan moedermaffia

In een interview met Kek Mama vertelde Myron eerder dat ze erg moest wennen aan haar zwangerschap. "Ik ben niet misselijk geweest, heb geen enkele keer boven de wc gehangen." Toch vond ze het lastig dat haar lichaam steeds groter werd. "Voor mijn zwangerschap was ik altijd erg fit, zo kon ik hardlopen, zo snel en lang als ik maar wilde, en zag ik er sportief uit."

Verder vertelde ze dat Enzo zeker wist dat het een jongen zou worden. Myron hoopte zelf stiekem ook op een jongen, omdat ze zichzelf altijd als een jongensmama heeft gezien. Ook de naam van het kindje heeft het stel zorgvuldig bedacht, want Myron kent zelf niemand die zo heet.