Koen Verheijden
Volledig scherm
© Koen Verheijden

Blokker is gered: akkoord met Amerikaanse geldverstrekker

De toekomst van Blokker is veiliggesteld. Het winkelbedrijf heeft een akkoord bereikt over een belangrijke herfinanciering. Dankzij de lening kan de keten de komende jaren haar plannen bekostigen en hoeft Blokker niet te worden verkocht.

44 reacties

  • Hans de Ridder

    3 dagen geleden
    Ik vrees toch echt dat dit uitstel van executie is. Dit soort investeeerders is echt niet geinteresseerd om van Blokker een renderend, succesvol bedrijf te maken. We spreken elkaar weer over een jaar of drie.
  • Rob Planken

    2 weken geleden
    Amerikaanse investeerders redden geen Ned winkels maar vullen uitsluitend hun eigen zakken .
  • Ton Lucassen

    2 weken geleden
    Dit is uitstel van executie voegt werkelijk niks toe
  • Jean Cox

    2 weken geleden
    Fijn dat Blokker het misschien wel redt, maar om nu blijde te zijn dat een Amerikaanse geldverstrekker, een investeerder[?], te hulp schiet, is het antwoord helder. Nee.
  • Sina Hogeboom

    2 weken geleden
    Ik heb liever fysieke winkels kan je zien wat je koopt en je kan er wat over vragen.Als je via de pc doet kan het maar zo zijn dat je het moet terug sturen.Zo had ik het met een spaarpot dacht een grootte varken was was het een mini ding,haha lachen!!
  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    140

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”