Archieffoto
Volledig scherm
Archieffoto © ANP / ANP

Zondagochtend nog fris en nevelig, later vandaag zonnig festivalweer

WeerberichtMet temperaturen van 16 tot 18 graden en veel zon belooft het ook zondag een groot deel van de dag aangenaam lenteweer te worden. In het midden en zuiden van het land blijft het de hele middag droog.

  1. Vrijstaand huis kost Willem 757 euro per maand, volgens huurcommissie moet dat 303 euro zijn
    PREMIUM

    Vrijstaand huis kost Willem 757 euro per maand, volgens huurcommis­sie moet dat 303 euro zijn

    Al bijna veertig jaar woont Willem Groendijk (67) in een vrijstaand, kapitaal pand in een van de duurste straten van Rotterdam. Om er te wonen betaalt hij ‘slechts’ 757 euro per maand, maar dat bedrag moet volgens de huurcommissie flink omlaag. De villa is met de jaren verzakt en staat ontzettend scheef. Een huur van 303 euro per maand zou daarom beter passen. De verhuurder is het daar absoluut niet mee eens.
    Rotterdam
  2. Jongen (14) overleden door eten van ultraheet chipje, hartstilstand na hoog chilipeper-extract
    one chip challenge

    Jongen (14) overleden door eten van ultraheet chipje, hartstil­stand na hoog chilipeper-ex­tract

    Een 14-jarige Amerikaanse jongen is overleden na het eten van extreem pittige chips. Dat blijkt uit een autopsie op het lichaam, meldt het Amerikaanse persbureau Associated Press donderdag op basis van medische rapporten. Het nieuws van zijn overlijden kwam eerder al groot in de media, maar nu heeft een onafhankelijk arts de precieze doodsoorzaak vastgesteld. Met deze conclusie hebben de nabestaanden munitie om er een juridische zaak van te maken.