Opel Mokka: naast elektrisch en enkel met benzinemotor nu ook mild-hybride

De volgende in de rij

Opel Mokka vs. Opel Mokka-e

De Opel Mokka krijgt er een nieuwe motorversie bij. De cross-over was er al als elektrische Opel Mokka Electric en stond ook met conventionele benzinemotoren op de prijslijst. Daar komt nu een mild-hybride motorversie bij.

Eerder deze week waren het de Peugeot 308 en de DS 4 die kennismaakten met een mild-hybride aandrijflijn en nu is het een kleiner model van een van de Stellantis-merken dat mild-hybride hardware tot zijn beschikking krijgt: de Opel Mokka. De nieuwe mild-hybride motorversie heet bij Opel 1.2 Turbo Hybrid eDTC maar is verder vooral heel bekend.

De Opel Mokka 1.2 Turbo Hybrid eDTC heeft een 136 pk en 230 Nm sterke 1.2 driecilinder benzinemotor die bijval krijgt van een 28 pk en 55 Nm krachtige elektromotor die in de zestraps automaat met dubbele koppeling is gehuisvest. De aandrijflijn vervangt straks de 130 pk sterke 1.2 Turbo met achttraps automaat. De 1.2 Turbo met handbak blijft gewoon bestaan.

De Opel Mokka 1.2 Turbo Hybrid eDTC is er als naamloze basisuitvoering vanaf €36.249. Hij is er ook als GS (€37.749) en als Ultimate (€39.499). De prijzen zijn niet anders dan die van de Mokka met traditionele 130 pk sterke 1.2 met automaat.

PRIVATE LEASE Opel Mokka

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum