Micky van de Ven wordt moedeloos van Tottenham Hotspur: ‘Elke bal gaat er op dit moment in’

met samenvattingDe Londense voetbalderby tussen Chelsea en Tottenham Hotspur is geëindigd in een overwinning voor de thuisploeg: 2-0. De ploeg van verdediger Micky van de Ven raakt door de nederlaag verder achterop in de strijd om de vierde plek in de Premier League. Afgelopen weekend verloren ze ook de Noord-Londense derby van Arsenal met 2-3.

  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    139

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”
  2. Onmachtig United lijkt naast Europees voetbal te grijpen, Arsenal moet hopen op gunst Spurs
    Met samenvatting + reactie

    Onmachtig United lijkt naast Europees voetbal te grijpen, Arsenal moet hopen op gunst Spurs

    Erik ten Hag lijkt met Manchester United, dat achtste blijft in de Premier League, naast Europees voetbal te gaan grijpen. Zijn team was zondagavond aanvallend onmachtig tegen Arsenal, dat zonder grote problemen met 0-1 won op Old Trafford. Arsenal staat nu weer een punt boven Manchester City, maar moet hopen dat de ploeg van Pep Guardiola dinsdagavond punten laat liggen bij de Noord-Londense rivaal Tottenham Hotspur.