Links: Bjorn Meijer. Rechts: Ayoub El Kaabi na één van zijn drie goals.
Volledig scherm
Links: Bjorn Meijer. Rechts: Ayoub El Kaabi na één van zijn drie goals. © BELGA / AP

Halve finales Conference League: tiental Club Brugge met Bjorn Meijer in slotfase onderuit, pijnlijke nederlaag Aston Villa

Club Brugge heeft een nipte nederlaag geleden in de halve finales van de Conference League. Met linksback Bjorn Meijer de hele wedstrijd in actie voor de Belgen, die ruim een half uur met een man minder speelde, ging het in blessuretijd mis tegen Fiorentina. Het werd 3-2 in Firenze. De return is woensdag in de Belgische hoofdstad Brugge.

  1. Erik ten Hag oogst applaus met speech na thuiszege Manchester United: ‘Jullie zijn de beste fans ter wereld’
    met video's

    Erik ten Hag oogst applaus met speech na thuiszege Manchester United: ‘Jullie zijn de beste fans ter wereld’

    Manchester United heeft in de race om volgend seizoen uit te mogen komen in Europa een belangrijke overwinning geboekt. Op Old Trafford werd directe concurrent Newcastle United in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen met 3-2 verslagen, waarna Erik ten Hag applaus oogstte met zijn speech op het veld. ,,We zullen alles geven om de FA Cup naar Old Trafford te brengen.”
  2. Onoverwinnelijk Bayer Leverkusen pakt ‘wereldrecord’ na nieuwe bizarre ontsnapping

    Onoverwin­ne­lijk Bayer Leverkusen pakt ‘wereldre­cord’ na nieuwe bizarre ontsnap­ping

    Het houdt in dit droomseizoen maar niet op voor Bayer Leverkusen. Het onklopbare elftal van Xabi Alonso wist zich donderdagavond te plaatsen voor de finale van de Europa League, nadat het een comeback van AS Roma onschadelijk maakte in een enerverend duel. Twee late doelpunten gaven de doorslag voor Leverkusen, dat zo ook voor de 49ste wedstrijd op rij ongeslagen blijft dit seizoen. Op 22 mei staat Jeremie Frimpong in Dublin tegenover het Nederlands getinte Atalanta.
  3. Cristiano Ronaldo dé grootverdiener, Max Verstappen in top 20: dit zijn de bestbetaalde sporters ter wereld

    Cristiano Ronaldo dé grootver­die­ner, Max Verstappen in top 20: dit zijn de bestbetaal­de sporters ter wereld

    Cristiano Ronaldo is nog steeds de bestbetaalde sporter ter wereld. Volgens het Amerikaanse zakenblad Forbes is de 39-jarige Portugese superster van het Saoedische Al Nassr goed voor een jaarinkomen van 260 miljoen dollar (ruim 239 miljoen euro). Daarmee blijft hij golfer Jon Rahm 218 miljoen euro en Lionel Messi 124 miljoen voor. Max Verstappen staat met een inkomen van 74,5 miljoen euro op de 17de plaats.