Station Zoetermeer in de ochtend op zomerdag 13 augustus 2015
Volledig scherm
Station Zoetermeer in de ochtend op zomerdag 13 augustus 2015 © Jenner Ron

Vrouw verongelukt bij ‘noodlottig ongeval’ op station: ‘Vreselijk dat dit is gebeurd’

Een vrouw is dinsdagavond om het leven gekomen bij een aanrijding op station Zoetermeer. ProRail spreekt over een ‘noodlottig ongeval’. De spoorwegbeheerder doet samen met de politie onderzoek naar de precieze toedracht. ,,Het is vreselijk dat dit is gebeurd.”

  1. Vrijstaand huis kost Willem 757 euro per maand, volgens huurcommissie moet dat 303 euro zijn
    PREMIUM

    Vrijstaand huis kost Willem 757 euro per maand, volgens huurcommis­sie moet dat 303 euro zijn

    Al bijna veertig jaar woont Willem Groendijk (67) in een vrijstaand, kapitaal pand in een van de duurste straten van Rotterdam. Om er te wonen betaalt hij ‘slechts’ 757 euro per maand, maar dat bedrag moet volgens de huurcommissie flink omlaag. De villa is met de jaren verzakt en staat ontzettend scheef. Een huur van 303 euro per maand zou daarom beter passen. De verhuurder is het daar absoluut niet mee eens.
    Rotterdam
  2. ‘Mooie Bram’ verdiende meer dan 100.000 euro met oplichtingstrucs, slachtoffers bleven met schaamte achter

    ‘Mooie Bram’ verdiende meer dan 100.000 euro met oplichting­strucs, slachtof­fers bleven met schaamte achter

    ‘Valentino Grimaldi’ deed zich voor als welvarend zakenman met een autobedrijf en horlogehandel, maar bleek in werkelijkheid een geraffineerde en ervaren oplichter. De 60-jarige ‘Mooie Bram’ die zelfs deed alsof hij een liefdesrelatie had, verdiende meer dan 100.000 euro. Het aantal schadevergoedingen dat hij nu moet betalen loopt rap op. Voor het zich voordoen als Valentino en onder meer acht oplichtingszaken, kreeg hij woensdag een celstraf van 348 dagen opgelegd.
    Den Haag