Burna Boy.
Volledig scherm
Burna Boy. © Brunopress

Concert van Burna Boy in Johan Cruijff ArenA gaat niet door

Het concert van Burna Boy in de Johan Cruijff ArenA op 9 juni van dit jaar gaat niet door. Dat meldt organisator Bon Bon Entertainment op de website. De show is geannuleerd vanwege ‘onvoorziene omstandigheden die ervoor zorgen dat we onze hoge standaarden voor evenementen niet kunnen waarborgen’.

  1. PowNed zendt omstreden docu over afslankmiddel Ozempic na aanpassing alsnog uit
    Update

    PowNed zendt omstreden docu over afslankmid­del Ozempic na aanpassing alsnog uit

    PowNed gaat de documentaire van Filemon Wesselink over het omstreden diabetesmedicijn Ozempic alsnog uitzenden. De omroep kreeg eerder een waarschuwing van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) en hangt (nog steeds) een boete boven het hoofd. ,,Wij hebben wat aanpassingen gedaan en durven het nu aan’’, aldus PowNed-baas Dominique Weesie. Het programma wordt woensdagavond om 20.30 uur uitgezonden op NPO 3.
  2. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    139

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”