RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Final rose

Rien maakt vroegtijdig definitieve keuze in De Bachelor: 'Voor mij is het duidelijk'

Rien in De Bachelor Beeld © Videoland

Het avontuur dat 'De Bachelor' heet loopt langzaam ten einde. Maar voor Rien mag het allemaal een tikkeltje sneller gaan. Tijdens de rozenceremonie dropt hij een bommetje bij de overgebleven dames, want hij heeft zijn definitieve keuze al gemaakt.

"Vanaf het eerste moment dat we elkaar zagen en spraken, heb ik een bepaald gevoel gehad"

De bachelors worden deze aflevering vergezeld door Pauls zus Julie en Riens broer Ewout. Zij moeten de heren helpen om de juiste keuze te maken tijdens de aanstaande rozenceremonie. Maar Rien weet eigenlijk al heel goed wie hij wil, zo vertelt hij vlak voor de ceremonie aan Paul. "Femke steekt er al een tijdje voor mij bovenuit. We hebben een heel goede klik. Het voelt voor mij niet meer goed om de andere vrouwen... ik wil niet zeggen aan het lijntje te houden, maar voor mij is het al zo duidelijk", vertelt hij. Paul staat perplex. Hij zag dit niet aankomen. "Fijn voor je. Ik schrik er wel een beetje van", laat hij weten. 

(Tekst gaat verder onder de video.)

Rien moet Paul iets vertellen: 'Er gaat het een en ander veranderen'

02:04
Monica
Lees ook:
Monica Geuze reageert op gerucht over spanning met bachelor Rien

Tijdens de rozenceremonie vraagt Rien dan ook Femke naar voren te komen. "We hebben heel wat meegemaakt, lieverd", begint hij terwijl hij haar handen vastpakt. "Ik ben nog steeds benieuwd naar meer van jou." Rien hemelt Femke helemaal op. "Dus ik heb hier nog één roos, mijn final rose. Die wil ik aan jou geven." Voor Femke komt dit moment heel onverwachts. "Wauw, heel lieve woorden, dankjewel", zegt ze terwijl ze de roos aanneemt. Riens andere vrouwen Amber en Milan nemen het sportief op en zijn blij voor het koppel.

Beate
Lees ook:
Beate ontkent jaloezie in De Bachelor: 'Was arrogantie, geen bezitterigheid'

"Ik ben echt heel blij", zegt Femke later op camera. Rien heeft vanaf dag één een oogje op haar. "Vanaf het eerste moment dat we elkaar zagen en spraken, heb ik een bepaald gevoel gehad. En steeds als we elkaar daarna zagen, werden dingetjes bevestigd. Je voelt gewoon een onderlinge spanning als je steeds meer dingen ontdekt die je ook leuk en interessant vindt, dan ontstaat er iets", verklaart Rien zijn keuze op camera.

Voor Paul is het allemaal niet zo duidelijk. Hij neemt daarom alle drie zijn dames, Yvonne, Eline en Josephine, mee naar de volgende aflevering. Je ziet De Bachelor elke donderdag bij Videoland.