Dubai Airport wil uitbreiden.
Volledig scherm
Dubai Airport wil uitbreiden. © Getty Images

Reacties op bouw XXL luchthaven Dubai: ‘Op deze manier is het vechten tegen de bierkaai’

‘En dus moeten we in ons land de klimaatregels veel soepeler hanteren als men zich er elders in de wereld niks van aantrekt’ en ‘Na de verontwaardiging, stevige statements en drie minuutjes stilstaande treinen, lees ik dat tieners weer een treinconducteur slaan. Wat wordt de reactie nu dan?’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

20 reacties

  • Gerda Tasniazof

    2 weken geleden
    Saoedi-Arabië 50 maal groter dan Nederland, woestijn klimaat, vaak oververhitte automotoren, het is boven in het vliegtuig een stuk koeler.
  • Jaa De Korte

    2 weken geleden
    Wij burgers op de wal snappen meer dan de stuurmannen in Den Haag. Zo lijkt t volgens mij hoor. Kijk...dat we de wereld aan het vervuilen zijn....dat klopt. Dat daar iets aan gedaan moet worden....klopt ook. Maar....dat wij als Nederland altijd voorop moeten staan als t beste jongetje van de klas....daar klopt niets van. Waarom hier alle ristricties als ze in het buitenland (dubai in dit geval maar ook daarbuiten)maar doen en laten. Hoezo stikstofbeleid?Hoezo milieu? Huizen bouwen...kom op!
  • Johan Vermeulen

    2 weken geleden
    `Kinderen´ die zo stoer zijn om treinpersoneel aan te vallen en te mishandelen moeten echt harder worden aangepakt. Dus niet meer met een zachte hand corrigeren maar gewoon fors bestraffen! En wellicht is het ook een goed idee om eens met de ouders van deze aso binkjes te gaan praten.
  • Ruud van Asten

    2 weken geleden
    @Jacques Nieuwstraten, Spijkenisse Als andere landen het aantal vluchten ook laat inkrimpen, zit Dubai met een Mega luchthaven en nauwelijks vluchten.
  • Stipo Jovic

    2 weken geleden
    China die zijn "stinkende" best doet om te voldoen aan de klimaatdoelstellingen? Over welk China hebben we het dan? Ik weet niet beter dan dat China een van de grootste vervuilers ter wereld is die ook met name in 3e wereldlanden alle foute houtsoorten weghaalt en alle grondstoffen die je maar kunt verzinnen om hun economie niet alleen draaiende te houden, maar ook te vergroten.