RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
GTSpoiler alert

Ook dit GTST-stel lijkt binnenkort de koffers te pakken

Goede Tijden, Slechte Tijden Beeld © Jasper Suyk

Het is een ware stoelendans bij 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Het vertrek van het ene personage lijkt het debuut of de comeback van het andere te betekenen, en vice versa. Nu lijkt er wéér een koppel Meerdijk vaarwel te zeggen.

Merel (Sophie Bouquet) en Stefano (Bas Muijs) zijn na drie maanden weer terug in het soapdorp. Terwijl zij hun comeback maakten, vertrokken Linda (Babette van Veen) en Luuk (Kees Boot) juist. GTSTCourant weet op basis van de vooruitblik die in enkele tv-gidsen prijkt te melden dat mogelijk ook Steef en Naomi het voor gezien houden in Meerdijk.

Sophie
Lees ook:
Sophie Bouquet verklaart lange afwezigheid in GTST

'Julian snapt niet dat Steef en Naomi op wereldreis willen en bekent aan Elisa dat hij niet wil dat Steef tijdens zijn studie op reis gaat', zo valt er te lezen over de aflevering van woensdag 15 mei, die dus ook nog niet bij Videoland te zien is. De ervaring leert dat zodra het woord wereldreis valt, een exit niet lang meer op zich laat wachten. 

De
Lees ook:
De GTSTeruchten zijn waar: Kees Boot vertrekt 'voorlopig' uit Meerdijk

Een woordvoerder legde eerder al uit dat er sprake is van een nieuw beleid bij GTST. Sommige personages worden tijdelijk uit de serie geschreven, om andere verhaallijnen meer aandacht te geven. De verhaallijn van Naomi, gespeeld door Jada Blagrove, was tot nu toe kort maar krachtig. De rebelse dochter van Elisa (Jasmine Sendar) misbruikte Steef om zijn vader Julian (Cas Jansen) te beschuldigen van vreemdgaan, zodat zijn relatie met haar moeder spaak zou lopen. Plan mislukt, maar uiteindelijk heeft ze Steef dus wel zo gek gekregen dat-ie hopeloos verliefd op haar is geworden. Ze hebben zelfs een tattoo van elkaars naam gezet.

'Verlegen'
Lees ook:
'Verlegen' Jada Blagrove geniet van spelen 'rebelse' Naomi in GTST

Als Steef inderdaad met Naomi op reis gaat, is dat het zoveelste Verduyntje dat de serie (tijdelijk) verlaat. Eerst was Julian maanden uit de serie. Daarna volgden Saskia (Tamara Brinkman), Merel en Demi (Noa Zwan), die met haar liefje op reis ging.

En als de exit inderdaad werkelijkheid wordt, voor wie maken zij dan ruimte? Een nieuw personage? Of keert er een oude bekende terug? 

Zorgen
Lees ook:
Zorgen over de toekomst van Johnny Kraaijkamp jr. in GTST

Linda zal binnenkort weer in GTST te zien zijn. Zij speelt namelijk een rol op Curaçao, waar ook Laura (Jette van der Meij) naartoe vliegt. We spraken haar voor vertrek op Schiphol: 

Jette van der Meij en Caroline De Bruijn vliegen naar Curaçao voor opnames GTST

01:54
Bron: RTL Boulevard
Meer over