Michael van Gerwen wacht bloedstollend Premier League-slot na domper in Aberdeen: ‘Ik blijf gefocust’

Met video'sMichael van Gerwen heeft voor de tweede week op rij verloren van Rob Cross bij de Premier League of Darts. Met zijn niveau was weinig mis, maar op de beslissende momenten sloeg de Engelsman toe. Er moest een zinderende beslissende leg aan te pas komen, waarin Van Gerwen verloor.

  1. Michael van Gerwen loopt boos weg uit interview na bizarre nederlaag tegen Luke Littler: ‘Zoek het uit’
    met video

    Michael van Gerwen loopt boos weg uit interview na bizarre nederlaag tegen Luke Littler: ‘Zoek het uit’

    Het niveau van Michael van Gerwen was bij de Premier League-avond in Nottingham aanzienlijk beter dan de afgelopen weken. Wat heet, zijn niveau was uitmuntend, maar na weer een avond met lege handen liepen de irritaties op bij de Nederlandse darter. Toen hij bij Viaplay geconfronteerd werd met zijn vijfde nederlaag op rij verliet hij chagrijnig de videoverbinding. Even daarvoor werd hij in een partij met bizarre gemiddelden met 6-2 verslagen door de sensationele Luke Littler.
  2. Michael van Gerwen lacht tegenstanders uit na winst in Premier League: ‘Als je nu al niet van mij kan winnen...’
    Met video
    8

    Michael van Gerwen lacht tegenstan­ders uit na winst in Premier League: ‘Als je nu al niet van mij kan winnen...’

    Michael van Gerwen heeft zich voor de tweede week op rij de beste getoond bij een speelavond van de Premier League Darts. Mighty Mike versloeg, hoewel het naar eigen zeggen ‘helemaal niet liep’ in de finale in het Schotse Glasgow wereldkampioen Luke Humphries na een comeback: 6-5. ,,Ik heb ze net allemaal uitgelachen: als je nu niet van mij kan winnen, lukt het ze volgende week ook niet.”