Noodweer voorbij, geen weerwaarschuwingen meer van kracht, overal code groen

MET VIDEOHet KNMI heeft code geel beëindigd. De weerwaarschuwing gold voor Limburg, Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Flevoland. Het weerinstituut meldde in de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.30 uur dat overal in Nederland code groen geldt. Ook zijn er geen weerwaarschuwingen meer van kracht.

  1. Gezinnen in financiële nood doordat bouw van hun huis plots stil ligt: ‘Al onze spaarpot­jes raken leeg’
    PREMIUM

    Gezinnen in financiële nood doordat bouw van hun huis plots stil ligt: ‘Al onze spaarpot­jes raken leeg’

    Zeventien gezinnen zijn dolblij dat ze eindelijk zijn ingeloot voor een nieuwbouwhuis in een gewilde buurt. Die blijdschap is van korte duur: drie dagen voor het tekenen van het koopcontract bij de notaris horen ze dat er bezwaar is ingediend tegen het bouwproject. Door één persoon. De kopers zijn radeloos. ,,Al onze spaarpotjes raken leeg en het einde is nog niet in zicht.’’
    Den Haag, Rijswijk
  2. Vier mannen gezocht voor ‘kopschoppen’ 18-jarig slachtoffer bij station Den Haag Centraal

    Vier mannen gezocht voor ‘kopschop­pen’ 18-jarig slachtof­fer bij station Den Haag Centraal

    De politie is op zoek naar vier mannen die worden verdacht van een zware mishandeling bij station Den Haag Centraal. Een 18-jarig slachtoffer zou door meerdere mannen op de grond zijn geduwd en daarna ‘vol in zijn gezicht’ zijn geschopt. Kort daarna zijn de verdachten gevlucht, vermoedelijk ook met de iPhone van het slachtoffer. De politie heeft beelden van de mishandeling in bezit, maar kiest ervoor om die niet te delen.
    Den Haag