RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Viva forever

Victoria Beckham zet jarige David in het zonnetje: 'Je bent alles voor ons'

Beeld © Getty Images

David Beckham blaast vandaag 49 kaarsjes uit en ook Victoria Beckham (50) en zijn kinderen staan stil bij deze mijlpaal. Zij zetten hem op social media in het zonnetje.

"Je bent alles voor ons. De beste papa en echtgenoot"

'Happy Birthday David. Ik hou ervan om samen oud te worden', pent Victoria onder twee liefdevolle Instagram-foto's waarop de twee elkaar omhelzen. 'Je bent alles voor ons. De beste papa en echtgenoot. We houden allemaal zo veel van je.' 

David
Lees ook:
David Beckham klaagt Mark Wahlberg aan voor 9,8 miljoen euro

Zoon Romeo kon uiteraard niet achterblijven en plaatst een oude foto van hem en zijn vader ter ere van zijn verjaardag. 'Gelukkige verjaardag pap, bedankt voor alles. Ik hou altijd en voor altijd van je', schrijft de voetballer eronder. Ook zoon Cruz plaats een foto van vroeger in zijn Instagram Stories. Daarop is te zien dat zijn vader hem als kind optilt. 'Happy birthday', schrijft hij erbij. 

Een paar weken geleden vierde Victoria nog haar 50e verjaardag. Op zijn beurt stond manlief David daar toen uitgebreid bij stil. 'Gelukkige verjaardag voor mijn mooie vrouw', schreef hij bij een video met allemaal foto's uit het leven van Victoria. Ook liet hij weten dat ze trots moet zijn op wat ze heeft bereikt in haar leven. 'Maar je grootste succes zijn je kinderen. Je begeleidt ze, je houdt van ze en leert ze van alles.'

Vorig jaar kwam de nieuwe Netflix-documentaire BECKHAM uit. Daarin vertelt David openhartig over zijn leven en carrière.

David Beckham openhartiger dan ooit in Netflix-docu

04:38