Luxemerk Chanel start radiokanaal op

© Getty Images

Het Franse luxemerk Chanel gaat op donderdag 2 mei radio maken tijdens de cruise 2024/25 modeshow in het Zuid-Franse Marseille. Wie alles live wil volgen, kan dat via de sociale media of het Youtube-kanaal van het label.

Hanne Vandenweghe

Concreet gaat Chanel twee liveshows uitzenden: op 2 mei om 12.30 uur en de andere op om 17 uur. De programma’s zullen gepresenteerd worden door een panel hosts, bestaande uit Chanel-ambassadeur Caroline de Maigret, journalist Géraldine Sarra en muziekcurator Pedro Winter.

De uitzendingen moeten artiesten en persoonlijkheden uit Marseille in contact brengen met mensen van het label en beroemdheden die hoog aangeschreven staan bij Chanel. Onder andere Jean-Michel Jarre, Lily-Rose Depp, Marion Cotillard en Sébastien Tellier komen na de catwalkshow langs om een praatje te maken over het begrip ‘creatie’. Later die dag, om 18.30 uur, komt ook de film van de nieuwste cruisecollectie online.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer