RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Party princess

Prinses Kate deelt nieuwe foto van jarige dochter Charlotte (9)

Prinses Kate en prinses Charlotte bij Wimbledon op 16 juli 2023 Beeld © Getty Images

Het gezin van prins William (41) en prinses Kate (42) doorstaat momenteel een zware periode, maar gelukkig vieren ze ook de hoogtepunten. Zoals de verjaardag van prinses Charlotte, die vandaag negen kaarsjes mag uitblazen. Kate kroop speciaal voor de gelegenheid achter haar camera.

"Ze is ongetwijfeld het evenbeeld van Lady Diana en prins William"

'Fijne negende verjaardag, prinses Charlotte!' klinkt het bij een door Kate gemaakte foto van de jonge royal. 'Bedankt voor alle lieve berichten vandaag.' 

William
Lees ook:
William en Kate delen nooit eerder vertoonde foto

Onder de foto krijgt Charlotte een hoop verjaardagswensen. Ook verwonderen sommigen zich over de gelijkenis met haar oma en vader. 'Ze is ongetwijfeld het evenbeeld van Lady Diana en prins William', klinkt het. En: 'William zei: 'Kopiëren en plakken.''

'Prinses
Lees ook:
'Prinses Kate werd onder druk gezet om haar kankerdiagnose te delen'

Prinses Kate ondergaat momenteel preventieve chemotherapie. Haar kankerdiagnose in maart schokte de wereld. Deze week deelde William een hoopvolle update over haar gezondheid. "Het gaat goed met ons allemaal", zei hij tijdens een werkbezoek in Newcastle.  

Koning Charles, die net als zijn schoondochter een behandeling tegen kanker ondergaat, heeft inmiddels zijn werkzaamheden weer opgepakt:

Koning Charles weer aan het werk, maar 'behandeling gaat door'

05:55