Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Ik heb na twintig minuten mijn buik meer dan vol van deze mevrouw

Angela Kijkt TVHet is dat er in dit land geen prijs bestaat voor het slechtste tv-interview, anders was de competitie voor 2024 beslist. Met als glorieuze winnaar… Sophie Hilbrand, die woensdag een ex-terroriste alle ruimte gaf, schrijft Angela de Jong.

201 reacties

  • Jan de Boorder

    2 weken geleden
    Angela heeft weer gelijk. Sophie liet zich helemaal inpakken. Was super slecht en ja jeroen zou het zeker beter doen maar dan denk ik dat deze dame niet was gekomen.
  • Monique Boeringa

    2 weken geleden
    Sophie had kritischer moeten zijn misschien maar hoe meer Soumaya vertelde hoe groter haar graf werd gegraven. Ik kreeg steeds meer een hekel aan haar.
  • Berendes-Ernste

    2 weken geleden
    Misschien had Sophie van tevoren de Wikipedia pagina kunnen raadplegen, dan was ze iets beter voorbereid.
  • Ana Schorpion

    2 weken geleden
    Het was echt verschrikkelijk. Maar ik weet niet wie dit interview wél goed had kunnen doen. Je kreeg er bij dat mens echt geen speld tussen.
  • W. Ridderhof

    2 weken geleden
    Goed geschreven! Ik loop met een hele grote boog om dit soort mensen heen. Heel vreemd dat de tafel verder leeg was. Wat een ongelooflijke verbeelding heeft deze vrouw, en dat het programma dan ook nog aan haar eisen voldoet is ook verbijsterend.
  1. PowNed zendt omstreden docu over afslankmiddel Ozempic na aanpassing alsnog uit
    Update

    PowNed zendt omstreden docu over afslankmid­del Ozempic na aanpassing alsnog uit

    PowNed gaat de documentaire van Filemon Wesselink over het omstreden diabetesmedicijn Ozempic alsnog uitzenden. De omroep kreeg eerder een waarschuwing van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) en hangt (nog steeds) een boete boven het hoofd. ,,Wij hebben wat aanpassingen gedaan en durven het nu aan’’, aldus PowNed-baas Dominique Weesie. Het programma wordt woensdagavond om 20.30 uur uitgezonden op NPO 3.