RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Amaizing

Fans van De Verhulstjes opgelet! Viktor gaat nóg meer van zijn leven delen

Viktor Verhulst Beeld © ANP

Viktor Verhulst (29) is bezig met de ontwikkeling van een eigen YouTube-kanaal. "Momenteel zijn we bezig met het maken van een 'achter de schermen'-serie van mijn dj-carrière", zegt de presentator in de podcast 'Achter de schermen'.

"Ik ga eraan beginnen en we zien wel wat er komt"

Viktor, de zoon van de Belgische presentator Gert Verhulst, laat in de online serie ook zijn helikopterlessen zien. De presentator verduidelijkt dat hij geen vlog maakt. "Ik word gefilmd door een cameraman", legt hij uit. De 'thuisbasis van het YouTube-kanaal' is een nieuw kantoor dat Viktor in Antwerpen heeft gekocht. "In de eerste aflevering geef ik dan ook een kleine rondleiding en van daaruit gaan we verder op avontuur."

Viktor
Lees ook:
Viktor Verhulst en vriendin zijn gaan samenwonen: 'Heel erg excited'

De eerste video van Viktor verschijnt wellicht zondag en anders de zondag daarna. "Het is uiteindelijk ook maar wat het is. Ik ga dus een profiel aanmaken en daar video's op plaatsen, maar er is geen plan. Ik ga eraan beginnen en we zien wel wat er komt. Ik weet ook nog niet of er elke zondag een nieuwe aflevering zal komen. Vanaf het moment dat de eerste video online staat, kan alles."

Viktor
Lees ook:
Viktor Verhulst aan de kant gezet door dj-partner: 'Spijtig'

Viktor is ook te zien in de realityserie De Verhulstjes, die draait om zijn familie. Dat programma wordt uitgezonden op de Vlaamse commerciële tv-zender Play4. In Nederland is de serie te zien bij streamingdienst Videoland.

Gert Verhulst licht tipje van de sluier op over nieuw seizoen De Verhulstjes

00:39