RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
En door

Rob Kemps viert mijlpaal met vriendin: 'Zoveel geluk met jou'

Rob Kemps en Stephanie Klaver Beeld © ANP

Rob Kemps (38) staat op Instagram stil bij een mijlpaal met vriendin Stephanie Klaver. De twee zijn inmiddels een jaar samen en aan de foto's te zien nog heel gelukkig samen.

"Alweer 1 jaar samen met mijn lievelingsmens"

De Snollebollekes-zanger is stapelgek op z'n vriendin, die danseres is. 'Alweer 1 jaar samen met mijn lievelingsmens. Zoveel geluk met jou. Alles met jou', schrijft hij bij foto's met Stephanie in onder meer Parijs, de stad van de liefde die een bijzonder plekje in zijn hart heeft.

Rob
Lees ook:
Rob Kemps en vriendin Stephanie blijven voorlopig latten: 'Rijden lekker op en neer'

Stephanie deed onlangs een boekje open over haar latrelatie met Rob. Zij woont in Amsterdam en hij in het Brabantse Best en dat vinden ze wel, eh, best zo. "Ik blijf voorlopig nog wel in Amsterdam wonen, want daar werk ik fulltime", aldus Stephanie tegen Shownieuws. Deze zomer gaan de tortelduiven naar Parijs. 

Rob
Lees ook:
Rob Kemps bijt van zich af na kritiek op nieuwe relatie

Er was destijds een hoop te doen om Robs nieuwe relatie. De zanger beet van zich af toen beweerd werd dat hij zijn ex-partner, met wie hij twee kinderen heeft, verlaten zou hebben voor Stephanie. "Mijn relatie was voorbij, vijf maanden later werd ik opnieuw verliefd en ik zie mijn kinderen drie dagen per week", verklaarde hij tegenover Libelle.

Onlangs gaf Stephanie tegenover Shownieuws te kennen dat zij het goed kan vinden met Robs kinderen en hij een 'superdaddy' is.  

ZIEN: Rob Kemps op liefdesvakantie met nieuwe vlam

00:21