Keegan Payne met de felbegeerde barramundi - ook wel Aziatische zeebaars - in zijn handen die hem een cheque van 1 miljoen Australische dollar (607.000 euro) opleverde.
Volledig scherm
Keegan Payne met de felbegeerde barramundi - ook wel Aziatische zeebaars - in zijn handen die hem een cheque van 1 miljoen Australische dollar (607.000 euro) opleverde. © Million Dollar Fish NT / Million Dollar Fish

Australische tiener (19) vangt als eerste de ‘Million Dollar Fish’: ‘Nu kan ik kopen wat ik wil’

De 19-jarige Keegan Payne kan nog steeds niet geloven wat hem afgelopen zondag overkwam. De Australische tiener sloeg als eerste visser ooit de ‘Million Dollar Fish’ - de felbegeerde hoofdprijs van een viswedstrijd - aan de haak. ,,Ik kan nu kopen wat ik wil. Misschien kan ik mijn ouders zelfs helpen met hun hypotheek”, jubelt hij.

  1. Voorbijganger legt crimineel netwerk in autodiefstal bloot: vier Nederlanders wacht uitlevering aan België

    Voorbijgan­ger legt crimineel netwerk in autodief­stal bloot: vier Nederlan­ders wacht uitleve­ring aan België

    De Toyota’s stonden in België al klaar om verscheept te worden naar Afrika, tot een ‘opmerkzame passant’ de boel niet vertrouwde. Nadat de politie op de zaak dook werd een criminele organisatie in autodiefstallen in België en Nederland opgerold. Het leidde vorige week tot vier arrestaties van Nederlandse twintigers in Den Haag. Het Belgische OM heeft om hun uitlevering gevraagd.
    Den Haag