Jannie Haek.
Volledig scherm
PREMIUM
Jannie Haek. © Joel Hoylaerts / Photo News / Jan De Meuleneir / Photo News

Insiders uit Lotto-wielerteam over Jannie Haek: “Hij is het laagste waar ik ooit in mijn professionele carrière mee te maken kreeg”

Ke(e)r(d)en sommige sportieve en/of commerciële partners door het gedrag van Jannie Haek het Lotto-wielerteam de voorbije en komende jaren de rug toe? Zeker is dat de CEO van de Nationale Loterij ook dáár op z’n minst voor zware controverse zorgt. Wij spraken insiders over het “visionaire” maar ook “dictatoriale” gedrag van Haek.

33 reacties

  • rechter de scheids

    3 weken geleden
    Hij ging er steeds op "Vooruit"... Maar de samenleving gaat er op achteruit met dit soort. Met dank aan de postjesverdelers in het parlement. Afspraak op 9 juni, meneer Conner.
  • René Schoeters

    3 weken geleden
    Wist na zijn benoeming als CEO van de NMBS zelfs niet wat hij eigenlijk kwam/moest doen! Heeft het nog moeten vragen aan zijn voorganger descheemaecker nog moeten vragen! En zo zijn er voorbeelden genoeg!
  • Ingrid De Cremer

    3 weken geleden
    En zeggen dat de vakbond ,samen met de socialistische partij Vooruit hem jaren lang het hand boven het hoofd gehouden heeft ,het kan verkeren.
  • eric Lejeune

    3 weken geleden
    Moet zeker hooggeplaatste personen kennen denk ik is anders niet mogelijk.van spoorbaan naar lottobaas met weinig of geen kennis van zaken.
  • lieve rigo

    3 weken geleden
    Het is een kwestie van de "juiste" personen te kennen in de politiek.