De auto in de schuur aan de Noordersingel, waar het dak vanaf is geknipt. Vermoedelijk om het lichaam van het slachtoffer te bergen.
Volledig scherm
PREMIUM
De auto in de schuur aan de Noordersingel, waar het dak vanaf is geknipt. Vermoedelijk om het lichaam van het slachtoffer te bergen. © MediaTV

Familielid gaf overleden man op als vermist: dit weten we tot nu toe over heftige schuurbrand

Het onderzoek naar de verwoestende brand in een schuur en de vondst van een verkoold lichaam is in volle gang. Intussen wordt steeds meer bekend over wat er zich in de schuur afspeelde en is de identiteit van het slachtoffer vastgesteld. Dit weten we nu over het drama in Berkel en Rodenrijs.

  1. Aantal nieuwe studenten verpleegkunde na piek weer fors gedaald

    Aantal nieuwe studenten verpleeg­kun­de na piek weer fors gedaald

    De aantallen nieuwe studenten verpleegkunde zijn, na een piek in de belangstelling twee jaar eerder, zowel in het mbo als het hbo fors gedaald. Voor het aflopende studiejaar meldden zich volgens het CBS 20 procent minder mbo-kandidaten en zelfs 26 procent minder belangstellenden voor het hbo, vergeleken met die hoogtijdagen. De instroom van leerling-verzorgenden IG (Individuele Gezondheidszorg) nam zelfs met een derde af, becijferde het statistiekbureau.