Pro Shots / Paul Meima
Volledig scherm
© Pro Shots / Paul Meima

Druk op Vitesse neemt verder toe: licentiecommissie stelt gedegradeerde club pittige deadline

De licentiecommissie van de KNVB voert de druk op bij Vitesse. De deadline voor het aanleveren van alle documenten voor de vergunning van profvoetbal is weken naar voren gehaald. Voldoet de Arnhemse club niet aan de eisen, dan gaat de stekker er half mei uit.

  1. AZ-held Vangelis Pavlidis bespreekt toekomst en bedankt teamgenoten: ‘Topscorerstitel dankzij hen’
    PREMIUM

    AZ-held Vangelis Pavlidis bespreekt toekomst en bedankt teamgeno­ten: ‘Topsco­rers­ti­tel dankzij hen’

    Vangelis Pavlidis kroonde zich zondag tot gedeeld topscorer van de eredivisie, met ook nog een treffer bij AZ-FC Utrecht (3-3 na 3-0 voorsprong). De grote vraag nu: wat brengt zijn toekomst? Daarover sprak de 25-jarige spits uit Thessaloniki op Pinksterzondag, al wil hij niet té ver vooruitkijken. Het is eerst tijd voor een feestje. ,,Bier, wijn, vrienden; nu het seizoen erop zit is het tijd om even te profiteren van een voetballoze periode.”
  2. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    147

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”