RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Auch...

Numidia verlaat ziekenhuis op krukken: 'Kon niet slapen van de pijn'

Numidia Beeld © ANP

Slecht nieuws voor Numidia (24), want de zangeres heeft een zware blessure opgelopen. Op Instagram laat ze haar volgers weten dat ze een gekneusde enkel heeft. Ze deelt ook de beelden vanuit het ziekenhuis.

"Ik kan in ieder geval niet lopen"

Numidia is al een aantal weken fanatiek aan het trainen. Haar afvalrace ging haar tot nu toe goed af, maar 'bij zo'n zwaar trainingsproces zitten ook downs bij', laat ze weten. De zangeres vertelt dat ze een kneuzing heeft opgelopen. "Ik ga zo naar de dokter. Ik kan in ieder geval niet lopen. Het is één groot gevecht. Vannacht zware pijnstilling genomen, want ik kon niet slapen van de pijn. Zo veel pijn. Het is echt niet normaal." 

De timing van haar blessure is slecht, want ze is zich aan het voorbereiden op haar uitverkochte concert in Paradiso op 1 juni. "De weg naar Paradiso is een beetje hobbelig, maar we zijn onderweg", grapt ze nog. 

Numidia
Kijk ook:
Numidia dankbaar voor duet met Marco Bakker: 'Legende'

Op haar Instagram Story deelt ze een kiekje vanuit het ziekenhuis. 'Daar lig je dan met je goede gedrag', schrijft ze hieronder. Even later deelt ze een update: ze verlaat het ziekenhuis op krukken. Geen goed nieuws dus. Een verdere update laat nog even op zich wachten. 

Numidia
Kijk ook:
Numidia maakt diepe indruk in Beste Zangers: ‘Spannend om te delen’

Eerder raakte Numidia ook gewond tijdens de opnames van Het Perfecte Plaatje: 

Numidia raakt gewond tijdens shoot: 'Erg geschrokken'

01:39