RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Next step

Noa Vahle 'vereerd' met klus bij Ziggo Sport

Noa Vahle Beeld © ANP

Noa Vahle (24) vindt het een eer dat zij bij zender Ziggo Sport aan de slag mag. Dat schrijft de verslaggeefster dinsdag op haar Instagram. Ziggo Sport heeft eerder bekendgemaakt dat Noa is toegevoegd aan het presentatieteam.

"Ik kijk ernaar uit om met dit topteam van presentatoren, commentatoren en analisten samen te werken"

'Vereerd om de komende drie seizoenen verslag te doen van de UEFA Conference, Europa én Champions League voor Ziggo Sport!', schrijft Noa. 'Ik kijk ernaar uit om met dit topteam van presentatoren, commentatoren en analisten samen te werken. ZIN IN!!!!!'

Johan
Lees ook:
Johan Derksen haalt uit naar 'saaie' Noa Vahle: 'Bakvis'

Noa reist met de Nederlandse clubs mee die aan het Europees voetbal deelnemen. Vanaf volgend seizoen heeft de zender drie jaar lang de exclusieve uitzendrechten van de voetbalcompetities van de UEFA.

Hélène
Lees ook:
Hélène Hendriks brengt Noa Vahle in verlegenheid in De Oranjewinter om 'gek oor'

Hélène Hendriks gaat ook naar Ziggo Sport. Zij wordt de presentator van het Europees voetbal. De werkzaamheden bij Ziggo Sport van Noa en Hélène betekenen niet dat zij hun werk bij Talpa Network stopzetten. Een woordvoerster van Talpa liet dat dinsdag al weten.

Eerder omschreef Rob Goossens de sportverslaggeefster als nuchter en opvallend openhartig. De beelden daarvan zie je hieronder.

Rob Goossens: 'Noa Vahle opvallend openhartig en lekker nuchter'

04:04