Wouter de Wilde | De wilde media
Volledig scherm
© Wouter de Wilde | De wilde media

Praat mee: afdingen op Marktplaats hoeft niet meer

De KwestieBieden op Marktplaats gaat deels verdwijnen: het online verkoopplatform gaat tweedehands verkoop-zonder-poespas mogelijk maken. In de Kwestie leggen we een vraag over een actueel thema voor aan onze lezers. Reageer hieronder ook op deze kwestie.

57 reacties

  • Marianne van de Berg

    3 weken geleden
    In het verleden snuffelde ik wel eens op marktplaats maar vond het erg onoverzichtelijk. Heb er al jaren niet meer op gekeken en volgens ij mis ik niks.... Marianne
  • SM Wijnen

    3 weken geleden
    Zodra ik een pakketje had weggebracht deelde ik de track & trace met de koper. Ik vroeg dan wel of ze nog even wilden laten weten of de aankoop in goede orde was ontvangen. Niet iedereen deed dat, geen nieuws is goed nieuws natuurlijk, maar erg betrokken is het niet. Ik vind het belangrijk dat beide partijen verantwoordelijkheid dragen voor een goede afhandeling en dat doe je met communicatie. Als steeds meer dingen automatisch gaan, worden mensen steeds minder sociaal en dat vind ik jammer.
  • J.E. Vegt

    3 weken geleden
    Marktplaats is steeds meer bezig met z'n eigen gewin. Standaard kopersbescherming instellen. Je moet dan opletten want als je iets met de post verstuurd heb je geen bewijs en kun je fluiten naar je geld als de ontvanger niets meldt. Ook met deze nieuwe actie worden kopers op kosten gejaagd.
  • Bert Strijker

    3 weken geleden
    Sinds marktplaats en eBay dezelfde "baas" hebben was dit een kwestie van tijd. Marktplaats gaat steeds meer op eBay lijken.
  • Marscha ter Haar

    3 weken geleden
    Daarom ben ik overgestapt naar Vinted. Contact met de verkoper is daar niet nodig. Ik hou daar niet van. Het niet nakomen van afspraken op Marktplaats ook irritant. Ik hoef geen vreemden aan mijn deur en zelf heb ik geen zin om bij vreemden langs te gaan. Maar op marktplaats moet je wel omdat bijna niemand met kopers bescherming werkt.
  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    143

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”