Nissan X-Trail N-Trek: SUV met bergschoenen

De avontuurlijkste

Nissan X-Trail N-Trek
Nissan X-Trail N-TrekNissan X-Trail N-TrekNissan X-Trail N-TrekNissan X-Trail N-TrekNissan X-Trail N-TrekNissan X-Trail N-TrekNissan X-Trail N-TrekNissan X-Trail N-TrekNissan X-Trail N-TrekNissan X-Trail N-TrekNissan X-Trail N-TrekNissan X-Trail N-TrekNissan X-Trail N-Trek

De Nissan X-Trail krijgt er een avontuurlijk uitgedoste uitvoering bij. Dit is de Nissan X-Trail N-Trek, een versie die gezien de door Nissan meegestuurde foto's ervan klaar is om ontzettend smerig te worden.

Nissan breidt het leveringsgamma van de X-Trail uit met de N-Trek-uitvoering. De Nissan X-Trail N-Trek is een versie die net even wat meer 'offroad' oogt dan de reeds bestaande smaken van de SUV. Je herkent de Nissan X-Trail N-Trek onder meer aan de donkerder uitgevoerde grille, een exemplaar dat het nu zonder chroomkleurige afwerking moet doen. De Nissan X-Trail N-Trek heeft in contrasterende kleur uitgevoerde skidplates voor en achter en zijspiegelkappen die in het zwart zijn uitgevoerd. Onderin de voorbumper kom je nieuwe led-mistlampen tegen. De Nissan X-Trail T-Trek heeft waterafstotende interieurbekleding. Als optie levert Nissan ook een accessoirepakket dat rubberen vloermatten en een omkeerbare bodemplaat voor in de bagageruimte bevat.

De Nissan X-Trail N-Trek komt er met de 204 pk sterke e-Power-aandrijflijn met voorwielaandrijving én met de 213 pk sterke e-Force-aandrijflijn met vierwielaandrijving. Nederlandse prijzen volgen binnenkort. De marktintroductie vindt in de zomer plaats. Opvallend: de X-Trail is vorig jaar in de Verenigde Staten al in opgefriste vorm getoond, maar de Europese variant is nog niet vernieuwd.

PRIVATE LEASE Nissan X-Trail

Nissan
Nissan X-Trail e-Power 2WD Acenta (5D/CVT)
€ 879
 
Nissan
Nissan X-Trail e-4ORCE 4WD Tekna Plus
€ 879
 

Lezersreacties (7) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.