RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
A picture to burn

Jenelle Evans verbrandt spullen van haar bijna-ex-man: 'Weg met slechte energie'

Jenelle en David Beeld © Getty Images

Jenelle Evans (32) maakt er geen geheim van dat ze haar bijna-ex-man David Eason (35) niet kan uitstaan. De 'Teen Mom'-ster heeft al meerdere video’s gemaakt waarin ze hem zwartmaakt en gaat nu nog een stapje verder: ze heeft een video gedeeld waarin ze al zijn spullen verbrandt op een wel heel toepasselijk nummer.

"Weg met die slechte energie"

Jenelle heeft David al een tijdje geleden uit haar huis gezet, maar er lagen blijkbaar nog genoeg spullen in het huis die haar aan hem doen denken. Zo laat ze een naambordje zien waarop staat 'Mr and Mrs Eason' en wat persoonlijke eigendommen van David. De realityster laat vervolgens zien dat ze alles op een grote hoop gooit en een vuurtje maakt. 'Weg met die slechte energie', schrijft ze bij de video.

Amy
Lees ook:
Amy Slaton zaait verwarring met foto: 'Is dat de ex van Jenelle Evans?'

Jenelle deelt ook meteen wat sneren uit, want op de achtergrond is het nummer 'Picture to Burn' van Taylor Swift te horen. Jenelle playbackt ook nog een stukje mee op de volgende tekst. 'I hate that stupid old pickup truck you never let me drive / You’re a redneck heartbreak who’s really bad at lying. So watch me strike a match on all my wasted time / As far as I’m concerned, you’re just another picture to burn.' 

Haar volgers reageren gemengd op de video. Sommigen prijzen het feit dat ze deze keer overduidelijk écht klaar is met David, terwijl anderen het niet netjes vinden dat ze zo omgaat met de vader van haar kinderen.