Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

De medewerker gaf ijskoud toe dat hij de vrouw erin had geluisd en was daar nog trots op ook

Angela Kijkt TVRadar haalde maandagavond nog één keer alles uit de kast om duidelijk te maken wat voor tuig er rondloopt op de energiemarkt, zag Angela de Jong.

63 reacties

  • A. Kulhan

    2 weken geleden
    Angela, wat ben je toch een topper. Ik kan zo genieten van jouw stukjes. Jij bent echt het geweten van Nederland en de gewone Nederlander. Blijf altijd jezelf en voor jouw en onze waarden staan. Jij verwoord heel goed hoe onze samenleving functioneert.
  • Marianne van de Berg

    3 weken geleden
    Beste sommige reageerders, wat maakt het uit op welke zender Radar komt? De geïnteresseerde kijker weet de afstandsbediening heus wel te vinden. Op zich een prima programma, afgelopen maandag heb ik wel gekeken en het was een goede aflevering. Dat de ACM de HEM, zeer tercht, ging aanpakken had ik in de krant al gelezen. Overigens kan je programma natuurlijk ook gewoon opnemen en kijken op een tijd dat het je uitkomt. Marianne
  • JW Verveer

    3 weken geleden
    Geen wonder, dit soor gajes. Is het gevolg van VVD beleid!! Vrije markt economie toch? Nou, dan krijg je dit!
  • Mark Stuurman

    3 weken geleden
    Beste Ruud Giebels, uw rekensom aan het einde moet u nog maar even nalezen. Een vergelijk tussen Ziekenfonds en de verplichte "vrije markt" zorgpremie is niet tussen appels en peren voor de lagere betaalden. u moest u particulier verzekeren, dus heeft u een hoog inkomen dus u had baat bij de invoering van de huidige regeling. Het is niet mijn Partij maar de SP heeft hierin gelijk.
  • Harry Brummel

    3 weken geleden
    Toch bijzonder dat een 'bedrijf' als HEM überhaupt nog mag bestaan!! Gelegaliseerd intimideren en stelen.
  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    143

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”