Tesla Cybertruck vanaf juni in Nederland

Scherp gesneden

Tesla Cybertruck
Tesla CybertruckTesla CybertruckTesla CybertruckTesla CybertruckTesla Cybertruck

De meest markant vormgegeven Tesla ooit komt naar Nederland. De elektrische Tesla Cybertruck wordt naar Nederland verscheept, maar of en wanneer de auto hier in de verkoop gaat...

Rijden in een Tesla Cybertruck is vooralsnog een puur Amerikaanse aangelegenheid. De Tesla Cybertruck is in Nederland niet te koop, maar tóch komt de auto naar Nederland en wel als onderdeel van wat Tesla de Cyber Odyssey noemt. De Tesla Cybertruck gaat op tournee en doet onder meer Nederland aan.

Op 25 en 26 juni is de Tesla Cybertruck bij Tesla in Eindhoven te zien. Dat is niet de enige locatie waar de Cybertruck binnenkort te zien is. Zo staat de elektrische pick-up – waar je hier alles over leest – op 28 en 29 juni bij Tesla in Den Haag, van 1 tot 4 juli in Amsterdam en op 5 en 6 juli in Utrecht.

Nog altijd tasten we in het duister over of de Tesla Cybertruck in Nederland zal worden geleverd. Sterker nog, het is nog altijd onzeker of de elektrische pick-up in de Europese Unie wel mág worden verkocht. Hoewel de Cybertruck ook op de Nederlandse website (weer) een eigen pagina heeft, zegt de Tesla nog niets over of en wanneer de auto onze kant op komt. Helemaal uitgesloten is het echter niet. Tesla zegt er vooralsnog enkel het volgende over: "De Tesla Cybertruck is momenteel niet leverbaar in Europa en Tesla heeft geen specifiek tijdpad aangekondigd voor het starten van leveringen buiten Noord-Amerika."

Lezersreacties (203) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.