RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Love yourself

Justin Bieber gaat door een moeilijke tijd: 'Hij voelt zich niet zichzelf'

Justin Bieber Beeld © Getty Images

Justin Bieber (30) heeft zijn fans flink bezorgd gemaakt door afgelopen weekend meerdere huilende selfies op Instagram te delen. Sindsdien draait de geruchtenmolen op volle toeren, want wat kan de zanger zo verdrietig hebben gemaakt? Een bron dicht bij hem licht een tipje van de sluier op tegenover 'Entertainment Tonight'.

"Ze doen hun best om eruit te komen en ze steunen elkaar door dik en dun"

Volgens de bron zit Justin niet lekker in zijn vel. "Justin heeft de laatste tijd wat problemen. Hij gaat door een moeilijke tijd en hij voelt zich niet zichzelf." Zijn vrouw Hailey zou alles op alles op zetten om er zo veel mogelijk voor hem te zijn. "Het is voor haar ontzettend verdrietig om hem zo te zien. Ze doen hun best om eruit te komen en ze steunen elkaar door dik en dun. Ze zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat dingen weer beter gaan."

Hailey
Lees ook:
Hailey Bieber reageert verrassend op huilende selfies Justin Bieber

Wat precies de problemen zijn die momenteel spelen in het leven van de zanger wil de bron niet vertellen. Fans vermoeden dat het huwelijk van Justin en Hailey aan een zijden draadje hangt. Eerder vroeg een pastoor van het stel op Instagram of zijn volgers wilden bidden voor het koppel en dit verzoek werd zelfs door de vader van Hailey gedeeld op zijn Instagram. Onder de huilende selfies van de zanger regent het dan ook reacties van fans die vermoeden dat de tranen van Justin te maken hebben met zijn huwelijksproblemen. Hailey zelf lijkt zich weinig zorgen te maken, zij reageerde onder de foto’s dat Justin een 'mooie huiler' is. 

Justin heeft een bewogen periode achter de rug. Vorig jaar moest hij zijn tour cancelen omdat hij het syndroom van Ramsay-Hunt bleek te hebben. Een aandoening waar realityster Lie Meurs over kan meepraten:

Realitea #35: Beate deelt juice over De Bachelor en gaat Lie binnenkort trouwen met Gers Pardoel?

21:53