Volgens de eigenaar van de schuur verwacht de politie nog tot donderdag bezig te zijn met het onderzoek.
Volledig scherm
Volgens de eigenaar van de schuur verwacht de politie nog tot donderdag bezig te zijn met het onderzoek. © MediaTV

Slachtoffer in verbrande auto is 20-jarige Rotterdammer, spullen gevonden voor maken drugs

met videoHet slachtoffer dat in een uitgebrande auto in een schuur in Berkel en Rodenrijs is gevonden, is een 20-jarige Rotterdammer. Een 13-jarige jongen vond maandagochtend het verkoolde lichaam op de achterbank van de kleine auto. Ongeveer op hetzelfde tijdstip meldde een familielid het slachtoffer als vermist. Dat maakte een snelle identificatie mogelijk. In de schuur zijn spullen gevonden voor het maken van drugs.

  1. Omstanders hinderen hulpverleners bij onwelwording, agenten gebruiken geweld om menigte weg te drijven
    met video
    66

    Omstanders hinderen hulpverle­ners bij onwelwor­ding, agenten gebruiken geweld om menigte weg te drijven

    Hulpverleners zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag gehinderd bij een onwelwording in de buurt van station Den Haag Centraal. De politie rukte groots uit: in korte tijd stond het centrum vol met politieauto's en hondengeleiders. Agenten hebben een charge uitgevoerd en wapenstokken ingezet om de menigte te verdrijven. ,,Mensen beseffen niet wat ze hiermee doen”, zegt Ramon Meijerink, hoofdbestuurder van politievakbond ACP.
    Den Haag
  2. Clubliefde voor Vitesse gaat diep, zelfs met dreigend faillissement: ‘Ja, het kostte me 10.700 euro, maar het is wel Vitesse’
    PREMIUM

    Clubliefde voor Vitesse gaat diep, zelfs met dreigend faillisse­ment: ‘Ja, het kostte me 10.700 euro, maar het is wel Vitesse’

    Onder Vitesse-supporters groeit de hoop en het geloof dat een faillissement van hun club alsnog wordt afgewend. Maar er is ook het angstige besef dat de club uit Arnhem zondag zijn allerlaatste wedstrijd (2-2 tegen Ajax) in het profvoetbal kan hebben gespeeld. Daarom was de support nog hartstochtelijker dan normaal. Want een Vitessenaar moppert graag op de club, maar uiteindelijk kan hij of zij ook niet zonder. Vier betrokkenen over hun bijzondere band met Vitesse.
    Arnhem