RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Schot in de roos

Monica Geuze reageert op gerucht over spanning met bachelor Rien

De Bachelor Beeld © Jasper Suyk

Monica Geuze (29) drukt alle geruchten rondom 'De Bachelor' de kop in. Waar ze eerder al een roddel verwierp over een dronken Paul, laat ze zich nu uit over de andere bachelor, Rien. Er zijn mensen die denken dat er iets speelt tussen de presentatrice en de bachelor. Hier is niets van waar, legt ze uit in 'Geuze & Gorgels'.

"Is er nou een soort ding tussen jou en Rien?"

In de meest recente Podimo-aflevering van de podcast laat Monica zich uit over deze roddel. Het is haar beste vriend en medepodcasthost Kaj die erover begint. "Is er nou een soort ding tussen jou en Rien?" grapt hij richting Monica. Waarop de presentatrice reageert: "Even voor de duidelijkheid, er was een comment die dat zei en dat vond Kaj heel grappig. En hij is dat nu de hele tijd aan het herhalen."

Monica zou Rien een ietwat sensuele blik hebben gegeven tijdens De Bachelor. Ze herhaalt de comment van één van de kijkers: “Die blik van Monica naar Rien. Volgens mij speelt daar iets.” De presentatrice wordt gek van alle speculaties. "Ja, ik word er echt krankzinnig van, hoor. Dat het, als je als man een leuke klik hebt met een vrouw en andersom, altijd maar weer moet gaan over: die hebben geneukt, daar is iets of die gaan nog een keer neuken."

Monica
Lees ook:
Monica Geuze verwerpt roddel over Bachelor Paul: 'Niet dronken gezien'

Monica is er helemaal klaar mee. "Hou toch op." Kaj vindt het ook maar kinderachtig. "Hoe oud zijn die mensen online?"

Monica
Lees ook:
Monica Geuze weer helemaal in love: 'Ik heb weer een vriendje'

Monica Geuze hint op 'rommelig' en juicy' seizoen van De Bachelor

01:25