RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Soepele heupen

Britse prinses Anne wil dolgraag meedoen aan dít dansprogramma

Prinses Anne Beeld © Getty Images

De meeste royals proberen zo veel mogelijk weg te blijven van televisieoptredens, maar de Britse prinses Anne (73) staat juist te trappelen, meent 'The Sun'. De royal zou een groot fan zijn van het dansprogramma 'Strictly Come Dancing' en heeft aan één van de professionele dansers laten weten dat ze dolgraag mee wil doen aan de show.

"Ik denk ook dat ze heel goed zou zijn, ze heeft een enorm grote persoonlijkheid"

Nadiya Bychkova is al jaren te zien als één van de vaste dansers van het programma en liep vorige maand prinses Anne tegen het lijf tijdens een balletvoorstelling. Anne herkende haar direct en maakte gezellig een praatje met haar. "Ze is een Strictly-fan en wil dolgraag meedoen met de show, dat vertelde ze me. Ik denk ook dat ze heel goed zou zijn, ze heeft een enorm grote persoonlijkheid."

Jonathan
Lees ook:
Jonathan Pryce heeft excuses aangeboden aan prinses Anne om rol in The Crown

Als we Nadiya moeten geloven, is er zelfs een kans dat we Anne ooit daadwerkelijk zullen zien schitteren in de show. Ze heeft een goed woordje gedaan voor de royal bij de producers van Strictly Come Dancing. "Wij hebben die privilege. Vanwege de show komen er regelmatig celebrity's naar ons toe die dolgraag mee willen doen. Dus we hebben regelmatig gesprekken met de producers waarin we dan voorstellen doen."

Prinses
Lees ook:
Prinses Anne reikt lintje uit aan James Bond-acteur Daniel Craig

Prinses Anne blijkt niet de enige Britse royal te zijn die het programma graag kijkt. Ook koningin Camilla heeft al aangegeven dat ze een groot fan is van het programma, net als Sophie, de hertogin van Edinburgh. Mocht Anne dus ooit meedoen, dan zullen zij gegarandeerd kijken. 

Voor koningin Camilla zit een rolletje in het programma er niet in, zij doet het de laatste tijd wat rustiger aan:

Problemen bij de Britse royals: ook koningin Camilla doet het rustiger aan

03:42